Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste rationalisera bort kärleken

Vi måste rationalisera bort godheten, kärleken, glädjen och allt som har med själen att göra för dessa saker är inte ekonomiskt vinstdrivande.
Bara svaga, hjälplösa och allmänt imbecilla människor intresserar sig för kärleken som är en ursäkt för att slippa jobba och prestera någonting som är till gagn för det perfekta samhället, någonting konkret och vuxet ansvarsfullt. Det daltas alldeles för mycket med barn och ungdomar, de måste lära sig att stå på egna ben och bidra till den ekonomiska tillväxten. Kärleken är en patetisk illusion för folk som aldrig vill bli vuxna.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-12-17 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP