Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tänka en tacksamhetstanke dagligen ger en positiv känsla för kropp och själ


Tack

Tack moder jord, du bär mig på dina axlar.

Tack änglar och andar, jag känner mig aldrig ensam.

Tack min själ, visdomen du har från tidigare liv ger mig vägledning i detta.

Tack sinnena, varje sekund är en upplevelse.

Tack min kropp, skapad stark och motståndskraftig.

Jag tackar Er.




Prosa av En gammal själ
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-18 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En gammal själ