Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Mitt barn var utsatt för grov barnvåldtäkt och för det blivit jag grov rånat av svenskt rättsystem. Hur kan jag inte räkna det som provoserin till brått?


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 81

polis sabbade utredning av grov våldtäkt mot barn, använde gruva smutsiga metoder (vittnes provocering, skamlös falska påstående i rapport att sonen sa att våldtäkt inte skedde trotts att sonen sa att våldtäkt skedde och narvarande advokat bekräftar, polisen skapade stress, manipulerade med person i beroende ställning genom samarbete med sonens gode man som svek sonen) - utredning lags ner.
Efter min överklagan skickades utredning till ett annat fusk organisation som heter Polismyndighetens utvecklingscentrum
Detta organisation visades vara en annat fusk syselsättning av offer som istället för att få upprättelse blivit lurat av svensk rättsystem och skickas rund.
Där – i denna organisation sitter folk som är real betalda (som i andra liknande organisationer JO, DO och sa vidare) för att blåsa offer av brått på sina rättigheter, skaffa illusion att det finns chans för upprättelse, för att tröttna ner offer och driva till hopplöshet.
Ditt skickades min överklagan på beslut att lägga ner fall ”grov våldtäkt mot barn” och ”grov tjänstefel” – både detta fall skickades till detta väderlös organisation utan underlag (bevismaterial ( läkarintyg, personalens minnesanteckningar och sa vidare)
file:///C:/Users/David16/Downloads/Utvecklingsarbete%20inom%20utvecklingscentrum.pdf
granskning - ”Internrevisionen bedömer att organisationsstrukturen inte stöder utveckling av polisiära metoder och utrustning på ett optimalt sätt.”

Under min egen utredning av sonens fall gjorde jag nyligen läskigt uppräckt – att från början alla polis som varit handläggare i sonens fall skickade aldrig bevismaterial till åklagare. Åklagare aven inte varit informerade om att det fanns tidigare polisanmälan.
Första polisanmälan försvann och sedan se det ut som påhitt med polisens notering att jag inte anmäld tidigare. Med tiden se det mera och mera otrovärdigt.
Det är läskigt – hur noga mörkar polis barnvåldtäkt.
När jag tagit upp händelse senast och åklagare lag ner det - ringde jag till åklagare och frågade om hon fick bevis material. Hon svarade – nej – ingenting.
Samma svar fick jag aven från fusk organisation - Polismyndighetens utvecklingscentrum.
En åklagare som fick utreda tjänstefel, en annat – barnvåldtäkt. både åklagare svarade på min fråga – de inte fick några materialer i ärende.
Fast aven när jag skickade till de dessa materialer – de lag ner fallet ändå. - beslutet var förbestämd.

En annat läskigt upptakt gjorde jag i samband med sonens fall – under husrannsakan tagit polis min data. När jag fick det tillbaka slutade data fungera nästa dag. Jag lämnade det till mina datakunniga bekanta.
Nyligen konstaterade mina bekanta data experter att polisen formaterade hård disk på mitt data för att sydda bort min arkiv.
Sa mycket tid och resurser lag polis på utpressning av offer - mig och min son.
Men polisen lag ingen resurs för utredning av barnvåldtäkt.
Nyligen fick jag ”jul present” av tomten från kronofogden med nyhet att tredje del av mina inkomster kommer utmätas och skickas varje månad till pedofilen som deltagit våldtäkt på mitt barn.
Mitt barn var utsatt för grov barnvåldtäkt och för det blivit jag grov rånat av svenskt rättsystem.
Hur kan jag inte räkna det som provocering till brått?

Jag skrivit tidigare om ung kvinna som tidigare också varit utsatt som barn av samma pedofil gäng
Nyligen träffade jag henne i Åkersberga centrum
Detta stakars kvinna som var vacker och intelligent precis gick från psyke.
Hon går dräglande med hjälp av assistent.
Hon sökte tröst i knark och hennes far som drabbades av förnekande blivit alkoholist.
Hon kunde ha familj och bra jobb.
Nu kommer hon bli en av Åkersbergas dårar.
Prosa av izabella wallin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-19 02:21Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP