Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetsnarkomanernas svek

Trygghetsnarkomanerna är fast beslutna om att allt ska vara och ske på deras villkor.
Det är därför som de blir allt mer isolerade i
sin puppa av godtycke, förställning och svek.
Att de lever i en konstant kris vill de till varje pris inte inse och att det finns en avgrund som man kan ramla ned i det är bara skitsnack och tjafs för inget ont kan hända i den välsignat underbara tryggheten för Gud är allsmäktig.
Nu är det jul och allt ska vara som det alltid
har varit och som det för all framtid ska vara.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-12-19 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP