Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartmögeltillståndet

Utan kärlek så stagnerar världen och mänskligheten för att till slut gå bakåt i utvecklingen. Sedan inträder svartmögeltillståndet samt att allt allmänt blir ve och olycka och tandagnisslan.
Det sista stadiet blir helvetiskt värre då alla människor förvandlas till talibaner.
Utan en kärlek som bygger sitt liv på den stadiga klippan blir människorna en blek skugga av sin medfödda och inneboende potential och samhället en avgrund.
Kärlek är inte särskilt svårt och komplicerat, det är bara att öppna sig och vrida på kranen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-12-19 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP