Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens goda budskap

Julens goda budskap är att 

vi måste konsumera mycket mera 

för annars så blir barnen

så hemskt djupt olyckliga. 

Man ska vara snäll mot barnen 

och riktigt skämma bort dem. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-19 23:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Svidande satir!
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP