Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolingen Lasseman


Kolla!
Lasseman brände sig en kropp!

Lasseman gick i Lund
med stickor,

Lasseman tog elddopet i bensin,
flammade i kroppens skrakiga skrik
när kroppen skrek och brann

Lasseman kolade som en mila
i Lund

Lasseman kolade vippen,
coola kolingen Lasseman




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-12-20 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP