Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från helvete till ljuvligt paradis

 

Idag är jag så kåt och glad.
Alla tjejerna de står på rad.

De slåss om min gunst.
Med en förfärlig brunst.

I Guds underbara pingst.
Jag är viril som en hingst.

Bland alla kvinnor såg jag dig.
Jag kunde omöjligt säga nej.

Du gjorde killen till en man.
Vår kärlek stark och sann.

All den ömhet himlen rymmer.
Vi gör barn när det skymmer.

En uggla hoar djupt i skogen.
Jag lovar att vara dig trogen.

I folkvimlet såg jag ditt ljus.
Jag jublade i ett nyktert rus.

Du hjälpte mig genom min kris.
Från helvete till ljuvligt paradis.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-12-20 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP