Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en underbar fest

 

Jag vandrar på min väg genom himmelriket. Solen lyser grön och alla människor som jag möter skrattar lyckligt över att det överhuvudtaget inte existerar några problem i världen. Livet är en fest och alla älskar varandra utan beräkning och förbehåll.
Solen talar i sitt gröna flöde om äventyren som väntar oss alla besjälade varelser och på stan råder en extas med gruppkramar överallt och vi tackar själva livet för att allt är så absolut underbart skönt och ljuvligt. Solen lyser grön.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-12-21 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP