Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev




Ord faller osynliga som böner inte ens vinden tar tag i dom men de dras rakt mot dig. I ett förortslandskap som målat ur någons humör går hundarna med svansen mellan benen. Vilddjuret är bältat det lyser ur hans bröstkorg får blomblad att lyfta därur som om någon drar tillbaka tiden och någon flyger upp till balkongen med ett brev i bröstfickan.




Fri vers av Knark VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP