Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmanshand

Har du hört?

Dundra fkn sönder min bas igen
Jag orkar inte
Luktar skit o avgas igen
FKN jävla vinter

Han håller täcket hårt omkring mig, när jag är så varm

Undrar vad som SAS egen,tligen
Jag håller inte med ändå
till SD gavs friheten
Vifta flaggan gul, blå
Hatiska ord, rädslor och förakt
Ischt mein kampf
SD tack och godnatt

Han Kastade mig i isregnet för att vakna, när jag var så kall.

Jag skulle inte andas alls.
Det var min tid att gå
Den var min
Du tog den o drog mig tillbaka
Jag ville inte
Jag tappade handen och
Min hand försvann

Kan du höra mig?
Det sista som är kvar av mig skriker i ditt öra Nej gör det ej!
. Rör inte mig !

snälla

!bara

hör mig




Skapa | Skriva av vegankaka
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-22 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vegankaka