Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtidens längtan

Till
Min själsfrände
Min långa längtan
All min strävan
Du på andra sidan...

Jag tror jag sökt dig i hela mitt liv
Jag vet ej vem du är just nu
Men du känns, jag skulle känna igen dig om du visade dig
Om du talade till mig så skulle jag känna igen din röst.

I mina drömmar finns du där lika verklig som min egna existens. Du kan försöka gömma dig, varför du nu skulle vilja det, men jag kan känna dig där varje gång.

Kanske tror du dig veta att skulle du visa dig, tala till mig, så skulle jag falla.
Om du inte märkt det, jag står, jag till och med flyger. Så om du är så rädd att få mig att falla, kom då ihåg att jag kan flyga, långt och genom tid och rum om så krävs.. och iväg ifrån dig.. så att jag kan komma tillbaks, och få känna dig igen.

Det kommer en dag då jag stannar, livets nästa skede.
Minnena är vaga, dem kommer och går.
Något hände, våra kroppar slets isär i tornadon mellan hålen. Jag tappade taget om dig.
Du min längtan på andra sidan, hämta mig i en dröm och glöm mig inte mer.




Skapa | Skriva av vegankaka
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-22 08:02



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja... vacker.
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

vegankaka