Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket enklare

Människorna vill
vara hjärntvättade
för allt är så
mycket enklare då.
Att bara smälta in
och bli accepterad.
Inte tänka så jävla
mycket för allt
är så mycket
smidigare då.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-22 20:13



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja att tänka själv kan vara en krånglig process om man är ovan :-)
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP