Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnkapsylen

När man hör prat förstår man att det är orden
som håller oss fast här på jorden.




Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-12-23 15:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Den 'kapsylen' fick mig att dra på smilbanden - Tack!
2021-12-27

  Öknens Ros VIP
Utan ord står man sig slätt
Då väger man lätt
Sväva uppe i det blå
Kan man göra ändå ;)
2021-12-23

  Mats Edin VIP
Näs pas!
2021-12-23

  KYREUS of Sweden
D ´accord
2021-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP