Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från oss alla till er alla: En riktigt god jul!

 

Tra la tra la tra la när du är riktigt jävla låg.
Du ska tra la la läs och munnen ska va glad.
Julafton var en kick men så känns allt tomt du ska tra la la tra la laa så att ångesten far bort och riktigt skoj tra la la laaa. Pappa är i koma tra la laa och munnen den ska skratta och va glad samt kreditskulden som går till kronofogd så att vi får leva på existensminimum tjo hej tra la la laaa vad vi mår bra sudda bort din sura min mamma går på gatan tra la la lej och munnen har du fått för du ska skratta!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-25 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP