Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljetecken



En och samma loop



ägnar sig åt att räkna



skiljetecken



istället för det



som binder ihop





Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-27 10:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja gränser vill nog kännas så, gränslös kärlek ingärdar aldrig och skiljer ingen människa åt!
2022-01-07

  Elinor Sörensson VIP
För mig blir denna text en
tankvärd påminnelse om att
man ibland hamnar i en bana
där man ser det som skiljer andra
från en själv mer än det som
förenar. I stället för att vara
öppen och nyfiken på en annan
person.
2021-12-29

    Lena Staaf VIP
Båda behövs även om det som sammanfogar är viktigast.
2021-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Vem vill vara bunden?
Inte jag i alla fall.
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP