Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midvinter


har inte skrivit något på flera månader
under marken ligger jag och mina vänner, begravda och förkolnade
som att dagarna vi lever på är lånade
sitter och skakar på min balkong i minusgrader,

knullar, söker, lämnar jaget

rullar, röker, släpper taget

mina flimmerhår är vana vid det här laget

dom ger mig mediciner, jag skulle behöva en exorcism
rastlösheten drev mig galen till sist
pulversnö och fimpar på terassen
revben som punkterar hål i madrassen
döda stjärnor fyller hela galaxen.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-27 12:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det blir så katolskt!" (Gimbergsson)
2021-12-27

  Koloristen
"jag skulle behöva en exorcism"

Är redo att exorcera dig.
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP