Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Debattartikel skriven efter att samma fråga åter kommit in


Är kvinnor för trånga


Tror kvinnor fortfarande att de inte är tillräckligt trånga? Speciellt efter att de fått fyra ungar? Det är ju för sorgligt om kvinnor tror att de inte är tillräckligt trånga?
Precis som det är sorgligt om män tror att de någonsin är tillräckligt stora för att bokstavligen talat fyller en kvinna till bristningen. Kvinnor kan föda barn, omkretsen på ett barns huvud är betydligt större än en manslem.

Varför tror folk att njutning har med storleken att göra eller hur vida någon är trång eller inte. Det är ju en intetfråga som jag ser det. Ändå får vi in sådana frågor till poden och det gör mig leedsen att kvinnor lider i det tysta och tror inte att de duger pga att de skulle fött barn eller pga ålder att det skulle påverka njutningen för mannen. Hjärtskärande tycker jag.




Övriga genrer av PPQ
Läst 145 gånger
Publicerad 2021-12-27 20:14



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ja, det är väl kanske så, att man vill veta att vi går att njuta av efter alla barn. Men sex är ju även känslan av närhet, mötet i lusten, kyssarna och längtan,så det brukar ju lösa sig till det bästa ändå.
2022-02-13

  Öknens Ros VIP
Det finns kvinnor som opererar sig för att bli trängre. För att inte tala om alla plastik- och skönhetsoperationer som görs. Det är ju helsjukt!
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ