Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frikassé, kan ha något i köket att göra. Någon sjöng ombord på tåget, de fir ade väl något. 'Bärs, bärs, bärs, mera bärs, för bärs, det vill vi faktiskt ha...' En dra-mat-isk text, om du bara drar andan åt dig ge säll en...


Dagens förklarade ord 1467 12 08





Fri kasse (bärs)
-
ofta av viss
självgående nog typ,
handlar det ofta

nog om handlande,
är det mera
frigående med frigång,

på strövtåg med
ortsbo. I eller
utanför staden Örebror.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-12-30 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP