Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt smärtcentrums ljus

Det var när du satte din hand
mot mitt livs smärtcentrum
som jag började tala så att
ljuset sköljde bort lögnerna
som jag hade hjärntvättats
under de mörka decennierna.
Ordens verklighet smärtade
och jag grät som ett barn i din
famn i tidens pånyttfödelse.
I ett kärlekens mirakel skrämde
vi bort de mörka krafterna och
en trygghet som jag tidigare
aldrig hade haft stärkte upp
dagarna med glädjens struktur.
Vi älskade varandra lika självklart
som våra hjärtan slog och som
vår andning när vi gick barfota
i skogen i illuminerade dagar av
en pånyttfödd klarsyns sång.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-28 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP