Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toxisk manlighet

 

Dina ögon är
som en avslagen
ljummen lättöl
med fimpar i.
Vad har jag gjort
för att förtjäna
denna din
nedlåtande
apatiska
likgiltighet?
Varför måste
du ta livet av
din kärlek?
Vad är det
med min
kärlek som
skrämmer
dig så?
Dina ögon är
som en
avslagen
ljummen
lättöl med
fimpar i
och jag
måste be
dig att gå.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP