Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärntvätt

Vad som är allra bäst
med en kollektiv hjärntvätt

är att alla blir precis likadana

och kan förstå varandra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-12-28 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP