Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Dans tolerans. Ewa-Britt Nilson. Hon skrev en text, jag läste och kommenterade sedan på följande vis. (texten har legat i utkast sedan 2021 12 29)


Kommentar på en text (2472) rimligare än så här





Snart nog kommer resten
några glas fås 'innanför västen'
kanske till sjöss om fyra glas bara
tänk så modernt att på kryssning fara
blott i liten kajuta väl avgår festen...?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-14 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP