Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot löftet

synlig
reflexvit styrka
ett gnistervitt mål
att hålla fast vid
förändring 

skönjbar
ett silverstänkt återsken
en uthållig avsikt
att hålla fast vid
riktning




Fri vers av Inez L
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-29 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L