Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtröstan

ljusmorgon
dovt duvblå
alstrar lovande beslutsamhetsiver
dagen gryr till liv
trevande

ljusdagar
blånyanserad tveklöshet
alstrar innehållsrikt klarhetsallvar
månaderna blir till liv
outtröttliga




Fri vers av Inez L
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-31 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L