Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Toalettproblematik. Johan von Bergstjärna. 29 12 2021. Datum står för när texten lästes och kommenterades, oavsett när texten skrevs.


Kommentar på en text (2509) ord mot ord





För att kunna umgås med sina grannar på ett som
påträngande sätt, valde en karaktär i en bok
att börja med grannen överst i huset,
på 32a våningen och gick sedan
nedåt och passerade sitt eget
våningsplan

redan efter 79 dygn,
varpå dottern i familjen
istället valde att börja ned
ifrån och besöka grannar i motsatt riktning.

Fast det förstås, själva clossetten tillverkades i staden
Boston någon tid efter andra världskriget
och hennes lillebror Jesper haltar
litet sedan han tacklades något
i en hockeyrink i skolan.

Texten ovanför,
i din kortnovell länder pennan till heder
och en önskan om en god fortsättning...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-03-29 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP