Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåglar äter bland annat insekter, utan insekter stannar Sverige? Kände en smula för att rimma, känner för sådant samt annat i var timma, ute syns mörker till skillnad från dimma, än är tomten vaken och även själva tiden synes naken


Utan fåglar stannar Sverige





Någon stannar upp för att lyssna på promenad
Egon lystrar behjärtansvärt då serenad
genom skog och genom mark
växa träd med hårdbrun bark
bryter loss ljud bland buskar och blad




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-05 11:41



Bookmark and Share


  ULJO
Fåglar behöver vi. De är en del av livet.
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP