Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fulländade ömhet

Du utplånade min vakna
mardröm med din
fulländade ömhet.
I källaren under källaren
letade du rätt på mig
där jag gömde mig för
en surrealistisk
verklighets svåra tortyr.
I en underbar tystnads
stilla öppenhet började
vårt samtal och mitt liv
fick konturer och
substans efter
år av gränslös förtvivlan.
Ditt seende och lyssnande
hjärta, din fulländade
ömhet väckte mig
ur det sovande svarta.
Vi smeker varandra
med brinnande
händer och våra skratt
är som lyckliga
träd en morgon i maj.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-30 00:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt vackert!
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP