Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal och själsfrånvarande

Jag är en normal människa,
själsfrånvarande, intetsägande, blott en liten kugge i samhällets maskineri, kommen till världen av främst en anledning, producera, konsumera, producera, konsumera.
Kärlek är för de blödiga och pretentiösa, jag samlar på frimärken och odlar min sköna ensamhet, döden är väl inte så märkvärdig, man upphör att existera bara rätt och slätt.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-30 01:11



Bookmark and Share


  AKT VIP
Där mittemellan ligger verkligheten i mellanmjölkens tidevarv.
2022-01-02

    Lena Staaf VIP
Så här vill de styrande ha oss - men vi är något mer.
2021-12-30

  Nic
Varför själsfrånvarande...enligt mitt sätt att se det kan van inte vara det om man medvetet skriver en sådan text, eller?.
2021-12-30

  Nic
Hur kom du fram till denna sammanfattning....skulle gärna ha ett svar...
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP