Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2022

 

Utomhus är det blaskig tö.
Året lägger sig ned för att dö.
Människorna hungrar efter frid.
I denna klart surrealistiska tid.
Jag anlägger i din trygga hamn.
Jag sträcker mig efter din famn.
Kärlekens fyrar lyser vägen vår.
Vi färdas i en dröm detta nyår.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-30 18:44



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Gott Nytt År Johan!
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP