Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vinterbetraktelse. Gunwale 2021-12-31.


Kommentar på en text (2268) rimmat var det där





Ett hårt o genomskinligt fönster
på där bildas gärna mönster

kanske i sinnet spökar monster
fason är ofta nog fantasins konster

jönsen i egna människan än
är kanske jagets enda kända vän...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP