Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din brinnande puls

 

Jag känner din
puls som brinner
och din starka
längtan efter
att bli till inför
en omvärld
som ska älska
dig, som vill ha
dig med hull och hår.
Men omvärlden har
nog med sina
problem och sitt ego.
Jag känner din puls
som brinner och
hur det drar ihop
sig till storm
i ditt smarta väsen.
Du fasar inför
tomrummet och
vill ha kontakt
till varje pris men
din omvärld sover
med öppna ögon
framför televisionen
som visar ett program
om folk som aover
framför televisionen.
Din puls bultar av ett
ljus som människor
är rädda för eftersom
ditt ljus talar sanning.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2021-12-31 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP