Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur kommer det sig att jag 'följer lagar och regler ibland' och ibland väljer att runda dem, strunta i dem, utmana dem och 'att se vad som händer om jag gör så här'. Ibland är det naturlagar som en själv är nyfiken på.


Var går gränsen...




Var går gränsen...

...för min egen personlighet
och att 'bara vara' svensk?

...mellan ett allmänt beteende
och vad som 'är möjligt enligt lagen'?

...mellan att veta, tro sig veta,
kanske veta och att 'få veta'?





(Varför känns det inför nyår som att befinna sig
ombord på Titanic bara minutrar innan det har träff
med ett isberg där ute till hafs?)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-31 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP