Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt

Det nya året
doftar krutrök
och löften,
sval snö
som lagt sig
än en gång
över mörkret
och tystnad,
som om allt
ska börja om




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-01 21:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det som döljs i snö kommer upp i tö
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta