Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cirkulär återvändsgränd

Står vid stationen och ser dig 

Kliva på första bästa tåg

Utan att veta vart det går

 

Vi ser med uppgiven blick

Att du ännu en gång valt fel

Hur din längtan efter bekräftelse 

Får dig att lämna allt viktigt 

Utan att du inser hur du sviker

 

Ty vi som bryr som om dig

Vi som vill vara dina vänner

Blir bemötta med kalla handen

Var gång vi försöker hjälpa till 

 

Då nu står vi här och ser på

Medan du än en gång kliver 

På ett tåg mot närmaste återvändsgränd 

 

Och djupt i våra hjärtan känner vi

Att snart måste vi släppa taget

Låta dig gå in i alla dessa cirklar

För vi känner oss svikna och uppgivna

Över att du väljer döda ting framför livet

 

Så snart står du för ensam på perrongen 

Utan någon att vända dig till

När du kommer tillbaka

Efter ännu ett varv i fina oändliga cirklar 

Eftersom du förbrukat alla chanser

Vi har försökt att ge dig 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-02 11:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja den maktlösheten man känner över dens liv som aldrig klarar att koppla fram signalen mellan hjärna och hjärta! Stor smärta och medkänsla över detta i igenkänningen!
2022-01-07

  Susen VIP
Känslostark. Förnimmer en uppgivenhet
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP