Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd

Det är tiden
vi kanske ser
när vi blickar ut,
lager på lager
av dimensioner
inte tänkta att förstå,
jorden en pusselbit
som någon lagt
i ett mönster
inte tänkt att se




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-02 11:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kanske passat min bit in i jordens puzzel
eller är jag fel bit som smugit sig in,
en bit från ett annat puzzel än jordens
kanske ett stjärnfall som hittat hem.

Gillar bokmärkes
2022-01-02

  Emanuel Sigridsson VIP
Texten har i min läsning ett mycket övertygande slut. Genom den konflikt Du bygger in, så lyser den märkliga tanken genom med kraft. Den egna världsbilden blir tydlig klar. Själva strukturen är väl närmast judiskt kristen och i allra högsta grad blir orden något att ta ställning till.

2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta