Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blysänkt himmel

Genom dimman
tycks granskogen
bortom hygget
så oväntat nära

och mitt hela väsen
berörs av
grenars skägglav

vid barr som smyckats
med hängen av
vinterduggs droppar
snuddar mina fingrar

små små tårar blänker

blysänkt himmel
över en sargad mark






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-03 14:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Otroligt bra!
2022-01-07

  Kajan VIP
Sorgen blir en gemensam upplevelse här, en helhet mellan människa och natur.
2022-01-04

  BenGust VIP
Kommer härligt nära inpå naturens blänk
och den blysänkta himlen.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP