Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt vill jag dö som jag var gjord av snö


inatt vill jag leva och dö
för mitt inre är fullt av snö
hon älskade aldrig mig
hon som borde vara min tjej
hon läste aldrig mina ord
fast jag rimmade som om jag körde en ford
inatt vill jag i min hud skära
för vi kommer aldrig att bli kära
i varann
det är bara jag som är kär i hennes vackra hår
och jag vill så gärna smeka hennes lår
istället skär jag mig så blodet rinner
sen får hon älska mig om hon bara hinner




Fri vers av Vi
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-07-31 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande, rörande och betungade text...speglar så många känslor och en besvikelse
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Vi