Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beskrivning: sonett. det var inte lätt puh


Djupa dalar

jag sitter här och ledsen, ser på skyn
en flicka i plugget vill jag ha
som är en vacker gudinna så bra
och tittar på oss nere i dyn

hon är ett vackert gryn
för alla tjejer vill henne va
men till ingen kille hon säger ja
min dröm, världens vackraste syn

jag är så ful och fet och slapp
och huvet är inte så rapp
så hon sa därför nej

min drömtjej varför sa du aldrig ja
det var ju dig jag vill ha
så därför skrev jag denna grej




Bunden vers (Sonett) av Vi
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-07-31 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vi