Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Nakenbad. Av Gawain 2022-01-04. There´s a hole in my pocket...


Kommentar på en text (2270) rimmande ord





Tänk så nakna klipporna är
i kanot en kommer nära skär
så glimmande aldrig sol i vatten
så fylld var kärlek ej i natten
men egna drömmar i sömnen bär...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-01-04 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP