Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Ensam bland poeter av Sefarage


Poetens dilemma

Diktaren med sitt alster
håller eliten på halster
var det bra?
eller ingeting att ha?
skillnaden är hårfin
diktaren tittar på med ett flin
tyckte dikten var fin
men var dikten för bra
för de snobbiga kultureliter-na
som helst vill ha
det obegripliga




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-04 09:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-01-05

    Lena Staaf VIP
Vad är en bra dikt? Därom tvistar de lärde. Och även vi andra.
2022-01-04

  aol
Bra sant skriftat
2022-01-04

  Respons VIP
Viktig fråga!
2022-01-04

  Bengt H VIP
Ja, rättvisande tolkning av Sefarges dikt. Hoppas han blev glad.
2022-01-04

  ULJO
Fin tolkning. Blev en egen dikt. Mycket bra.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP