Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den som är singel lever som en singel, de vilka är gifta (exempelvis med varandra) lever på var sitt håll fortfarande singelliv, men tillsammans visar de upp och ger sken av att det är okej att samarbeta o vara lojala och så.


Det är hårt att vara medlem av en grupp (L P E R)





Det är svårt att vara gift och samtidigt vilja
kombinera det med att vara singel.
Den som är singel utvecklar helt naturligt,
utan att behöva tänka på möblering

eller val av klädsel, sitt bohemaktiga singelliv.
Det blir ju två singlar som skall försöka
leva sitt dubbelliv 'intakt', hur det kan gå är
manus fulla av livliga exempel på.





(Läses På Egen Risk)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-01-05 19:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Duk anskea ldrigv aritg ift...
2022-01-06

  Nanna X
Ganska ogebriplig text.
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP