Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns väl egentligen inga pervesioner, det finns väl bara moral och samvete, lagar och kringgående rörelser. En del människor tycker sig 'så över lagen', för att 'de kan'. Igår är idag imorgon, som någon uttryckte sig om saken.


Om en del människor inte får på tre dar




Om en del människor inte får på tre dar,
göka, köra bil, göda sitt skärmberoende
och så vidare. Förut

såg 'människans gift', kanske litet
annorlunda ut och det beror nog på vad
en själv menar med

'förut' också. På 1400-talet, 1700-talet
eller för femtio år sedan eller på en onsdag,
för tre dagar sedan

eller igår. Jag fick inte träffa min älskling
igår, som det var meningen skulle bli av
då, och det är ju bara...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2022-01-08 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP