Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inblick i en falsk vänskap


Falsk vänskap

Du kallar mig bror om du utvinner nåt ut av det.
Du kallar mig vän så länge du får va i dagen.
Så länge som du tjänar nåt på vår relation.
Slingrar som en orm och infiltrerar som spion.

Snack, rappakalja och kluvna tungor som väser.
Jag ser på din hållning och på kroppen ja läser.
Jag ser att du ljuger och vill få mig känna mig trygg
Om jag sänker min gard så läggs dolken i min rygg.

Du baktalar din nästa när han lämnar ditt hus.
Du försöker skylla bort dej på sus eller rus.
Det samma upprepas innan dagen är slut.
Du är lika trolig som att mörker är ljus.




Bunden vers (Rim) av Christiano
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-08 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano