Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nykterhetens bana


Nykterhetens bana

En dag i taget på nykterhetens bana.
Gåendes på färden man ofta oråd anar.

Då kommer mörkret sökandes förklädd i något ljust.
Lockar och förför dig när livet står på lut.

Spottar ut förbannelser i form av kärleksmelodi.
Där solen skiner nu vill mörkret sätta tid.

Måste säga nej och ta stegen i rätt riktning.
Måste alltid akta mig och ständigt va försiktig.




Bunden vers (Rim) av Christiano
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-05 13:06



Bookmark and Share


  Charles Abrams
Annars blir man manglad. Bra tack!
2023-02-10

  Lustverket VIP
Ja... sänker man garden är det kört.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano