Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vara mot andra som andra vill att du skall vara mot dem?


Ringk lockar ing - (Trio)






En tolkningspolitisk fråga

Vara mot andra
som andra vill
att du skall
vara mot dem?

-
Klockan ringde
katten efter råttan springde

kockan rang
och katten sprang

-

En rädd man
med ryggen kutade

en förledd man
sig framåt hutade




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-01-11 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP