Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från sången 'I got you, babe' och en eller annan möjlig bok med förklaringar, 'sanna', subjektiva och mera av vad som kanske hände och som lika mycket kanske skulle kunna ha utspelat sig om bara om fanns o kanske funnits.


Jo got me babe, flaska nuheter mera då




Det sägs kunna sägas om brygga, skygga o rygga, att om en inte står i, går det bra att stå på eller kanske mera f 'artigt stå på av bara katten alltså. Vidare rapporteras det från västra Indien att ingen alls blivit sjuk av girighet där ännu. Först upptäcktes detta underliga fenomen uppträda i en liten isolerad by där, men så spred det sig när upptäckten väl gjorts av en kringresande dammsugaragent som även sålde tuggummi samt tidskriften 'Damernas sfär', på danska, som damerna använde sig av istället för solfjädrar.

*
Den ultravioletta människan lyser av skaparkraft samt samlar på fulla saftflaskor, köper dem för att hon tror det är vad som bevarar freden mellan hennes vänner. En dag glömde hon bort att köpa saft och genast hörde Sigvard av sig för att få några dåliga råd att följa i sin omedelbara meningslösa strid med Sigrid. En annan gång var saften slut i snabbköpet och då ringde andra bästa väninnan Ulla och berättade att hennes andra pojk Sune, tänkte flytta till Sunne.

*
Det har nu blivit så stor brist på undersköterskor på Sahlgrenska sjukhuset att det orsakat en massflykt av denna yrkesgrupp till att bli svetsare och armerare i Umeå istället. En del av dem utbildade sig till poliser bara för att tre år senare bli väktare hos Kyckling o Pigga Grisar HB.

*
Det har rapporterats från Fönsterås om märkliga ljusfenomen i skogarna där och förklaringen tros vara UFO. Men för sjutton år sedan förekom precis liknande ljusfenomen i ett ökenliknande område strax utanför Rom och där hade de en annan förklaring på fenomenet. Den var precis lika otrolig den så ingen annan än infödingen själv tog den på något större allvar.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-12 00:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
UFO står egentligen för trenne jäntor i Småland, Ulla-Britt, Fia-Lena och Olga-Kristina. Egentligen UBFLOK... om en skall vara petig.
2022-01-21

  Nanna X
Kanske en flaskpost skulle vara bästa svaret på denna brokiga historia?
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP