Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ble lätt inspirerad av något Ewa-Britt Nilson skrivit. Hon med sina texter ofta i genren Limerick här inne. Ibland är det som ser ut som potatis bara i synbarhet på mera maskerad gående o liggandes...


Några rader på rim (2023 07 12)




En stillsam man på sitt jobb då,
hette Ove och med många barn hade sjå,
i krabb sjö som i stiltje med sin fru,
de skaffade barn både då och mera nu,

där kunde det nog gå vill till,
för ingen annan i familjen kunde sitta still,
utan de lekte hela havet stormar,
dansade kring i bostaden likt ringlande ormar...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-01-11 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP