Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här har jag samlat några mobila texter som inte alls är något urval, utan bara blidde liksom till, när jag en dag skulle tömma ur veckans texter och sedan leka 'gå vill', vilket är ungefär som att på vilse, söka äventyr där en minst väntar sig


Något om att vara gräll 1





Förströdda anteckningar

Hur kommer det sig att det är en så tydlig skillnad mellan
*
Hans gästgiveri har fått bära namnet ‘Cave inn’.
Det ko-Lap sade så gott som med en enda gång.
Ingen mera bodde sedan där,
tänk vad med sig mödan väl bär…




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-01-16 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP