Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text !!!SOLSTRÅLEN LÄGGER AV!!! Av Ewa-Britt Nilson 2022-01-16. Det är meningslöst att gräla och skrika av harm, det som fungerar är förstås att prata med vanligt tilltal.


Kommentar på en text (2425) bara några rim





'Storebror' skall det så ofta ropas på,
men ibland tar 'ortsbor' haspen då,

pratar med illdådsmän och kvinns,
om några sådans ens finns,

kanske är det bra plötsliga utbrott av leda,
vad som verkar att sig ur kaos reda...



(2022 01 16)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-24 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP